Walkers - Opblaasbare pakken - Mascottes

Wat springt beter in het oog dan een grote opblaasbare productvergroting? Een wandelende opblaasbare productvergroting. Een wandelende reclame uiting van uw product.

lotto walkers

Promobelgium vervaardigt mascottes, promotiepoppen, looppakken, voetbalmascottes, themapoppen en walkers in alle stijlen.
Opblaasbare pakken kunnen ingezet worden als productpromotie, als mascotte of als rondlopend logo voor uw bedrijf.
Deze vorm van inflatable reclame is zeer geschikt om uw product te promoten tijdens acties of evenementen.

De opblaasbare kostuums zijn in alle vormen en maten te maken. Zo is het mogelijk om uw logo of product te vergroten tot een opblaasbaar looppak met een hoogte van 3 meter!

Wij vervaardigen onze mascottepakken volgens een uniek procedé. Doordat ze inwendig worden opgeblazen zijn ze zeer comfortabel draagbaar, licht in gewicht en in alle modellen, vormen en kleuren te produceren. De looppakken blijven opgeblazen door middel van een kleine blower op de rug en met een herlaadbare batterij die met een speciaal harnas op de de borst wordt bevestigd.

Hoe grappig !  Dat hoor je vaak tijdens een promotieopdracht.

Deze grappige mannetjes kunnen uw publiciteits actie een extra boost geven. Voor het verdelen van flyers of ander promotiemateriaal zijn zij de ideale aandachtstrekkers.

Het Belang van Limburg gebruikte een opblaasbaar krantenmannetje om tijdens diverse manifestaties zoals voetbalwedstrijden in 1ste klasse de aandacht te trekken op hun reclame.

Carrefour lanceerde een opblaasbare mannetje al publicitaire aanvulling van hun voordeelkaart.

Lotto liet bij ons opblaasbare lottoballen maken. Deze lottoballenmannetjes zorden voor aanvullende publiciteit op diverse evenementen en beurzen.

Waar wacht u op. Bestel vandaag nog zo een opblaasbare mascotte.

Looppakken en promotiepakken kunt u statisch inzetten maar ook actief op onder meer shows, beurzen, sportevenementen en winkel- en bedrijfsopeningen.
Uw beeldmerk kunnen wij perfect vertalen naar een levensgroot 3D looppak. Alles geheel op maat en volgens uw eisen en wensen. In overleg kunnen we het pak voorzien van uw logo of tekst gestikt of full color geprint.

Wanneer het object niet is opgeblazen met lucht dan blijft er slechts een zeer klein pakket over dat handig kan mee genomen worden in een kleine draagtas. Voor alle promotieactiviteiten ontwikkelt Promobelgium 3D mascottepakken en looppakken, of het nu eenmalig of voor langere tijd is, alles is mogelijk.

Promotie walkers verhogen de attentiewaarde en vullen uw aanpak aan met een actief product.
Wilt u extra aandacht vestigen op uw karakter of logo? Kies dan voor een opblaasbare versie van een inflatable kostuum.

Op deze manier brengt u dit product echt tot leven ! U kunt sampling acties houden vanuit uw eigen product of mascotte!

GVA
Carrefour-bonus
Het Belang van Limburg
Lotto
Lotto
Het Belang van Limburg
Harnas
Batterij
Draagtas

Kwaliteit & flexibiliteit

Door ons hoge kwaliteitsniveau en flexibiliteit met betrekking tot maatwerk weten wij zeer grote projecten te realiseren. Onze materialen en toebehoren zijn geselecteerd naar de hoogste kwaliteitsnormen.
Wij maken daarom geen gebruik van Chinese materialen of toestellen. De meeste van onze producten worden in eigen atelier gemaakt.
Onze flexibiliteit kenmerkt zich onder meer door de levertijden. Als het voor uw impact noodzakelijk is fabriceren wij uw inflatable zelfs binnen een zeer korte tijdspanne.

Prijzen

Prijzen vermeld op deze website zijn af magazijn in Hasselt en excl. BTW

Uiteraard kunnen wij niet alle door ons gemaakte producten op deze site zetten.
Via bovenstaande voorbeelden kan u zich al een idee vormen.
Een uitstekende kwaliteit aan zeer scherpe prijzen.
Indien u graag meer info wenst kan u altijd met ons contact opnemen.
Doordat wij alles op maat maken kan u bij ons een vrijblijvend en aangepaste offerte aanvragen.

Meer info

telefonisch : +32 (0)476 34 15 90
via fax : +32(0)11 500 460
of gebruik het contactformulier
PROMOBELGIUM Advertising Inflatables, Bloemenhofstraat 26, 3500 Hasselt